Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το www.sofroniou.net

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους προσεκτικά. Αφορούν όλες τις παραγγελίες προϊόντων από την ιστοσελίδα μας.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Απαιτήσεις Εγγραφής

Η πρόσβαση και η περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας, δεν απαιτεί καμιά εγγραφή.

Εντούτοις, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης (το οποίο είναι εντελώς δωρεάν).

Για να εγγραφείτε στο www.sofroniou.net, θα πρέπει να:
- Συμπληρώσετε την διαδικασία εγγραφής,
- Συμφωνήσετε με τους Όρους μας, και
- Παρέχετε αληθείς, πλήρεις, και ενημερωμένες πληροφορίες επικοινωνίας.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε και εγγυάστε ότι ικανοποιείτε όλες τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω, και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας με τρόπο που να παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών, να κλείσουμε λογαριασμούς οποιουδήποτε χρήστη και να αλλάξουμε τις απαιτήσεις εγγραφής ανά πάσα στιγμή.

Λογαριασμός και Κωδικός πρόσβασης

Είστε υπεύθυνος για την τήρηση της εμπιστευτικότητας του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης σας. Είστε επίσης υπεύθυνος για κάθε λογαριασμό που έχετε πρόσβαση, είτε εξουσιοδοτήσατε είτε όχι τη χρήση. Θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των λογαριασμών σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες που οφείλονται σε κλοπή ή παραβιασμένους κωδικούς πρόσβασης. Δεν έχουμε πρόσβαση στον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης σας και για λόγους ασφαλείας, μπορούμε μόνο να ξεκινήσουμε την διαδικασία επαναφοράς του.

Μπορείτε να δείτε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει και να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές στις πληροφορίες αυτές, ή στις ρυθμίσεις, ανά πάσα στιγμή, εάν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε παροχή υπηρεσιών, να τερματίσουμε λογαριασμούς ή να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο, αν παραβιάζεται η ισχύουσα νομοθεσία, οι Όροι και Προϋποθέσεις και κάθε άλλη εφαρμοστέα κατευθυντήρια γραμμή ή πολιτική.

ΑΓΟΡΕΣ

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τη νόμιμη εφαρμογή του ΦΠΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ΦΠΑ.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση.
Όλες οι προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Παραθέτουμε πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας, σε κάθε σελίδα προϊόντος. Πέρα από αυτά που λέμε σε αυτή τη σελίδα ή αλλού στην ιστοσελίδα, δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Καθώς θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφώνου το συντομότερο δυνατό, αν τυχόν προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα και δεν θα χρεωθείτε για τα προϊόντα αυτά.

Πληροφορίες Προϊόντος

Εκτός αν ρητά αναφέρεται διαφορετικά, δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας. Ενώ εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόντα στην ιστοσελίδα μας είναι σωστές, η πραγματική συσκευασία του προϊόντος και τα υλικά του μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Τα χρώματα μπορεί επίσης να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας παρέχονται για σκοπούς πληροφόρησης και μόνο. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλώ να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση.

Για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και υγείας γενικότερα, για τυχόν ανησυχίες για την ασφάλεια ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με ένα προϊόν, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που παρέχονται μαζί με το προϊόν ή να επικοινωνήστε μαζί μας. Το περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβουλή που δίδεται από γιατρό, φαρμακοποιό ή άλλο εξουσιοδοτημένο επαγγελματία υγείας. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας αμέσως εάν υποψιάζεστε ότι έχετε ιατρικό πρόβλημα. Πληροφορίες και δηλώσεις σχετικά με τα προϊόντα, δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας ή κατάστασης υγείας. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για ανακρίβειες σχετικά με προϊόντα από τους κατασκευαστές ή άλλα τρίτα μέρη. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πληρωμές

Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία, όπως τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα οικονομικά σας στοιχεία.

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας την ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς από την JCC Payment Systems Ltd/Paypal.
Όταν είστε έτοιμος να πληρώσετε, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς της JCC/Paypal, θα εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και θα εκτελέσετε την πληρωμή και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε την απόδειξη της παραγγελίας σας.

Παράδοση και Παραλαβή

Προσφέρουμε παράδοση μόνο για κατοίκους Κύπρου, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.

Προσφέρουμε προς το παρόν 3 τρόπους παράδοσης του προϊόντος σας:
- Παραλαβή από οποιοδήποτε κατάστημα μας (ΔΩΡΕΑΝ)
- Παραλαβή από οποιοδήποτε γραφείο της εταιρίας Courier που θα αναλάβει την μεταφορά 
- Κατ’ οίκον παράδοση, μέσω της εταιρίας Courier που θα αναλάβει την μεταφορά 
εκτός κάποιων απομακρυσμένων περιοχών

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραδώσουμε το προϊόν σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι εκτιμήσεις παράδοσης είναι απλώς εκτιμήσεις και όχι εγγυημένοι χρόνοι παράδοσης.

Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για καθυστερήσεις παραγγελιών και παραδόσεων εκτός των υποχρεώσεων μας, ούτε για καθυστερήσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των πράξεων του Θεού (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, καταιγίδα, ή άλλη φυσική καταστροφή), πόλεμο, εισβολή, εμφύλιο πόλεμο, επανάσταση, εξέγερση, τρομοκρατικές δραστηριότητες, αποκλεισμό, εμπάργκο, εργασιακές διαφορές, απεργία, ανταπεργία ή διακοπή ή αποτυχία της ηλεκτρικής ενέργειας ή τηλεφωνικών υπηρεσιών.

 

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ Η ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΙΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.
ΑΦΟΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 Ακύρωση παραγγελίας και Επιστροφές

Επιστροφές

Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες περιπτώσεις ανάλογα:

1η περίπτωση - Κλειστό, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία

Επιστρέψτε το σε οποιοδήποτε κατάστημα SofroniouElectronicsLtdεντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση αγοράς από τον ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν μπορεί να ανταλλαχθεί με κουπόνι ίσης αξίας ή με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Σε περίπτωση αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την αξία της αγοράς.

2η περίπτωση - Ανοικτό, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία

Επιστρέψτε το σε οποιοδήποτε κατάστημα SofroniouElectronicsLtdεντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση αγοράς από τον ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν θα ελεγχθεί από το Τεχνικό Τμήμα και αν συμμορφώνεται με την Πολιτική Εγγύησης μας θα προχωρήσουμε με την ανταλλαγή.

Το προϊόν μπορεί να ανταλλαχθεί με κουπόνι ίσης αξίας ή με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Σε περίπτωση αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την αξία της αγοράς.

3η περίπτωση - Ελαττωματικό ή όχι πλήρως λειτουργήσιμο

Επιστρέψτε το σε οποιοδήποτε κατάστημα Sofroniouelectronicsltd, μαζί με την απόδειξη αγοράς και την αρχική του συσκευασία.

Το προϊόν θα ελεγχθεί από το Τεχνικό Τμήμα και αν συμμορφώνεται με την Πολιτική Εγγύησης μας θα προχωρήσουμε με την ανταλλαγή ή την επισκευή.

Το προϊόν μπορεί να ανταλλαχθεί με το ίδιο προϊόν ή με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Εάν το προϊόν χρειάζεται επισκευή, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία SofroniouelectroniouLtdδύναται να ζητήσει από τονπελάτη το εύλογο χρονικό διάστημα για να διενεργηθεί οποιοσδήποτε τεχνικός ελεγχος στο προϊόν.

Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ θα σας χρεώσουμε για έξοδα επιθεώρησης.

Που να επιστρέψετε τα προϊόντα σας

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας, στoκατάστημα SofroniouelectronicsltdΔευτέρα με Παρασκευή, από τις 09:00 μέχρι τις 16:30.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Πώς να ακυρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία

Εάν έχετε επιλέξει την Παραλαβή από κατάστημα Sofroniouelectronicsltd, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή μέχρι και 2 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης την παραγγελίας, επικοινωνώντας τηλεφωνικώς με το κατάστημα μας

Εάν έχετε επιλέξει την Κατ’ οίκον Παράδοση ή την Παραλαβή από γραφείο παράδοσης της εταιρίας Courier που θα αναλάβει την μεταφορά , μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή πριν το προϊόν σας δοθεί στην υπηρεσία παράδοσης.

Μετά την αποστολή του προϊόντος σας, η κατάσταση της παραγγελίας σας θα ενημερωθεί αυτόματα και δεν θα μπορείτε πλέον να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Μπορείτε, φυσικά, να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ακλουθώντας τις οδηγίες επιστροφής όπως περιγράφονται παραπάνω.

Παιδιά

Εμείς δεν πωλούμε προϊόντα για αγορά από παιδιά. Πουλάμε παιδικά προϊόντα για αγορά από ενήλικες. Αν είστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την ιστοσελίδα μας με τη συμμετοχή γονέα ή κηδεμόνα.

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιευτούν σε αυτήν τη σελίδα.